Aftredende burgemeester verrast met cadeau via hoogwerker

BARNEVELD - Burgemeester Asje van Dijk van de gemeente Barneveld is woensdagmiddag verrast met een hoogwerker. Op het Raadhuisplein kwam GO Barneveld, een organisatie die opkomt voor de toeristische sector in de gemeente, hem cadeaus overhandigen.

Van Dijk neemt deze week na negen jaar afscheid als burgemeester omdat hij met pensioen gaat. GO Barneveld kwam een speciale dvd aan hem overhandigen, waarop te zien is wat er ondanks corona allemaal in de gemeente te doen is. Daarnaast waren er ook nog bloemen voor zijn vrouw.

Jan Luteijn, die waarnemend burgemeester wordt en toevallig in het kantoor van Van Dijk zat, kreeg hetzelfde overhandigd.

Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.

Volgens initiatiefnemer Wilco de Jong ontstond het plan zo'n tien dagen geleden. "Daarna hebben we met een aantal mensen wat telefoontjes gepleegd en was het zo geregeld. We wilden graag wat ludieks doen om de burgemeester te bedanken voor zijn jarenlange inzet."

De dvd dient ook nog een ander doel: "Hij heeft nu een hoop tijd vrij, op deze manier kan hij samen met zijn vrouw de uitjes in de gemeente Barneveld afgaan."

Burgemeester Van Dijk reageerde zeer positief op de actie. "Wat leuk, wat leuk, heel veel dank!", riep hij vanuit zijn kantoor toe. Ook Luteijn, de aanstaande burgemeester, was erg te spreken over het cadeau.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
BARNEVELD GEMEENTE BARNEVELD
Deel dit artikel: