NEC organiseert voetbalkamp en trainingssessies voor kinderen

NIJMEGEN - In de voorjaarsvakantie organiseert NEC weer een voetbalkamp. Het vindt plaats op de velden van Quick 1888. Kinderen van 6 tot en met 15 jaar zijn welkom op 15, 16 en 17 februari. Het kamp is bedoeld voor zowel jongens als meisjes.

Deelnemers krijgen training van gekwalificeerde NEC-jeugdtrainers, krijgen een eigen tenue, en aan het einde een medaille. Ook zijn er “leuke voetbalprijzen” te winnen, zo meldt de club.

Ook begint NEC weer met een serie trainingen voor kinderen, ook van 6 tot en met 15 jaar. Vanaf 7 maart wordt er dan in tien trainingen gewerkt aan vier thema’s: Aanvallen, Techniek, Omschakelen, en Keepen. Deze trainingen van de Voetbalschool vinden plaats op het NEC-trainingscomplex De Eendracht.

Beide activiteiten kunnen dus binnen de huidige coronaregels doorgaan, aangezien kinderen ook in groepsverband mogen sporten, in tegenstelling tot volwassenen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: