Lokaal

Rembrandt genomineerd voor Zapp award

Rembrandt met de awardnominatie
Rembrandt met de awardnominatie © Locourant
WEZEP - De 10-jarige Rembrandt uit Wezep is genomineerd voor de Veer-in-je-reet-award 2021 van de TV zender Zapp. (KRO-NCRV). Rembrandt startte aan het begin van de coronacrisis met de actie Blijmakers Tekeningen. Deze actie staat voor het maken van tekeningen om ze vervolgens uit te delen aan mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze eenzaam zijn of vanwege hun werkzaamheden.
Rembrandt is naar diverse verzorgingshuizen gegaan, de brandweer, ambulancepost en zelfs een teststraat. De mensen waardeerden zijn actie en de tekeningen enorm. Door dit mooie initiatief van hem is hij genomineerd voor de Veer-in-je-reet-award 2021 van de tv zender Zapp. Deze award zal worden uitgereikt op 13 februari. Uiteraard geheel coronaproof!

Stemmen

De drie finalisten zijn uit bijna 400 aanmeldingen geselecteerd door een jury. De komende twee weken kan er gestemd worden op de jonge helden. Op 13 februari wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de Zapp Awards.
Stemmen op deze genomineerden kan van tot en met 31 januari.
Of Rembrandt de award wint, hangt dus af van het aantal stemmen dat hij zal krijgen. Daarom de vraag: Helpt u mee Rembrandt op nummer 1? Stemmen kan via zappawards.nl/veer.