Criminelen opgepakt op vakantiepark in Lunteren

LUNTEREN - Drie mannen zijn dit weekend opgepakt op een vakantiepark in Lunteren op verdenking van diefstal en andere vergrijpen. Een van de uit Litouwen afkomstige verdachten verzette zich flink tegen zijn aanhouding.

De politie kwam een auto met valse kentekenplaten op het spoor en volgde die naar het vakantiepark. Toen de auto stopte bij een van de woningen op het park, wilden agenten de bestuurder aanhouden. Die gedroeg zich daarbij gewelddadig, aldus een politiewoordvoerder. De bijrijder stoof er te voet vandoor en is ondanks een zoekactie met een helikopter niet gevonden.

In de woning hielden zich nog twee mannen op, met in hun bezit auto-onderdelen en dure zonnebrillen. De politie vermoedt dat die zaken zijn gestolen. De twee verdachten in de woning probeerden nog spullen in brand te steken, mogelijk om bewijs te vernietigen.

De aangehouden mannen variëren in leeftijd van 30 tot 36 jaar oud. Zij zitten nog vast. De aangetroffen goederen en de auto zijn in beslag genomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
LUNTEREN GEMEENTE EDE
Deel dit artikel: