Reeks aan brandstichtingen, burgemeester is het spuugzat

KERKDRIEL - In Kerkdriel was het voor, tijdens en na oud en nieuw onrustig. Het dorp werd geteisterd door brandstichtingen. Tijdens de jaarwisseling werden brandweer en politie bekogeld met zwaar vuurwerk. In de omgeving van de Ipperakkeren moest de brandweer zeker twaalf keer uitrukken.

Burgemeester Henny van Kooten wil dat iedereen die iets gezien heeft of weet van de brandstichtingen dat komt melden bij de politie. Op de Facebook-pagina van de gemeente Maasdriel roept hij getuigen en daders op: "De gebeurtenissen zijn onacceptabel."

"Zeker het geweld tegen de hulpverleners. We doen er samen met de politie alles aan om de daders te achterhalen, zodat we ook de schade op hen kunnen verhalen. Ik roep de daders op zich nu te melden. Als de daders via het recherchewerk worden gevonden, zullen ze wat mij betreft nog steviger aangepakt worden."

Bij de politie kwamen al herkenbare beelden binnen. Ze onderzoekt de recente incidenten samen met brandstichtingen die zich rond oud en nieuw al voordeden. Een woordvoerster laat weten dat tips welkom zijn via Meld Misdaad Anoniem.

๐—ญ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป De politie doet volop onderzoek naar de brandstichtingen in Hedel en...

Posted by Gemeente Maasdriel on Thursday, January 14, 2021

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: