Nieuws

Huntelaar nog meer in de spotlight door beslissende goals

Huntelaar viert zijn tweede treffer tegen FC Twente.
Huntelaar viert zijn tweede treffer tegen FC Twente. © ANP
ANGERLO - Klaas-Jan Huntelaar heeft donderdagavond laten zien dat hij nog niet afgeschreven is, voordat hij zijn voetbalschoenen zelf aan de wilgen hangt. De voetballer uit Angerlo zorgde met twee goals in de blessuretijd ervoor dat Ajax niet gelijkspeelde tegen FC Twente en zet zichzelf daarmee nog meer in de spotlight.
Naast het feit dat de Amsterdamse club blij zal zijn met de treffers omdat ze daardoor de koppositie vasthouden, zal het namelijk ook een bijdrage leveren aan de belangstelling waar de spits in staat. De Duitse club Schalke 04 wil Huntelaar namelijk graag voor de rest van het seizoen overnemen van Ajax, meldde de krant Bild. De in degradatiegevaar verkerende club uit de Bundesliga heeft de Angerloër gevraagd heeft er de rest van het seizoen te komen voetballen.
Het is een bekende club voor Huntelaar, want hij speelde eerder van 2010 tot 2017 bij Schalke. de club verkeert momenteel in degradatiegevaar en zijn op zoek naar versterking in de voorhoede. Of het optreden van de spits van donderdagavond een overstap bevordert, of dat Ajax het als argument gebruikt om hem juist te houden, zal moeten blijken.