Geen lijk onder puin in Doetinchem

DOETINCHEM - Onder het puin van de woning in Doetinchem die in de nacht van dinsdag op woensdag afbrandde, is geen stoffelijk overschot gevonden. Dat laat de politie woensdag weten. Met vereende krachten en met een hond als ondersteuning is gezocht naar een lichaam, waarvan vermoed werd dat het er lag. Maar er is niets gevonden.

De politie bewaakte de afgebrande woning na de brand, terwijl een gespecialiseerd bedrijf voorzichtig de resten uit elkaar haalde. De kans bestond dat er iemand zonder vast woonadres in het pand verbleef tijdens de brand. De zoekactie werd in de middag beëindigd zonder resultaat.

Hoe de brand in het leegstaande gebouw aan de Nieuweweg is ontstaan, is niet duidelijk. Een woordvoerder van de politie zegt dat de oorzaak ook niet meer vastgesteld kan worden. Vorige week was er al brand in de woning. Toen was het vermoeden dat het vuur was aangestoken.

Zie ook: Politie bewaakt afgebrande woning Doetinchem

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
DOETINCHEM GEMEENTE DOETINCHEM BRAND
Deel dit artikel: