Man op heterdaad aangehouden op verdenking van auto-inbraak

Tijdens een actie in de nachtdienst van de politie Harderwijk is op heterdaad een man aangehouden op verdenking van auto-inbraken. Een tweede verdachte wordt gezocht. Zijn identiteit is al wel bekend bij de politie.

Rond 01:30 uur ontving de politie van Harderwijk een melding van een alerte getuige die zag dat twéé mannen zich verdacht ophielden in de buurt van geparkeerde auto’s.

De politie was snel ter plaatse en kon de mannen volgen met een heterdaad situatie als gevolg. Rond 02:15 uur kon de politie een verdachte aanhouden voor diefstal uit een auto.

Van de andere verdachte weet de politie de identiteit. Hij zal mogelijk op een later tijdstip aangehouden kunnen worden.

Tijdens een buurtonderzoek in de omgeving van De Wittenhagen ontdekte de politie dat bij dertien auto’s de deur niet was afgesloten. De politie geeft nog extra aan zuinig op uw spullen te zijn en uw auto te checken of deze goed is afgesloten.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
RTV NUNSPEET NUNSPEET
Deel dit artikel: