Sponsor De Graafschap verlengt voor tien jaar

DOETINCHEM - AgriBioSource blijft de komende tien jaar verbonden aan De Graafschap. Het bedrijf blijft in ieder geval ook komend seizoen hoofdsponsor van de Doetinchemse club, ongeacht de divisie waarin De Graafschap dan uitkomt.

AgriBioSource, dat gespecialiseerd is in de verwerking en het tot waarde brengen van organische rest- en afvalstoffen, is al vele jaren sponsor en siert sinds 2019 het shirt van De Graafschap.

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap rept over 'een unieke samenwerking'. "Een samenwerking voor 10 jaar is in deze tijd ongehoord en getuigt van grote clubliefde."

"Naast het zakelijke aspect en het vergroten van onze naamsbekendheid is deze overeenkomst vooral maatschappelijk ingestoken. Samen met de stichting 'De Graafschap Verbindt' gaan wij voor een duurzame verankering van maatschappelijke projecten en activiteiten in de Achterhoek", legt de directeur van AgriBioSource, Sjoerd Hermsen, uit.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
DOETINCHEM GEMEENTE DOETINCHEM
Deel dit artikel: