Vitesse wint en stijgt naar derde plek in eredivisie

ALMELO - Vitesse is 2021 goed begonnen. Heel goed speelden de Arnhemmers niet, maar de visite aan Almelo leverde de ploeg wel drie punten op. Er werd met 0-2 gewonnen bij Heracles.

Er viel in de eerste 45 minuten weinig te genieten. Door een frommelgoal kwamen de bezoekers via Matus Bero vlak voor rust op voorsprong.

Vitesse werd voorafgaand aan de goal steeds ietsjes beter. Al waren er zeker nog geen echte kansen geweest. De treffer was dan ook niet echt verdiend te noemen.

Heracles begon wel aardig aan de wedstrijd en kreeg drie mogelijkheden in de eerste tien minuten. Zonder succes.

Prima treffer Bero

In de tweede helft speelden de Arnhemmers solide en kwamen nauwelijks in de problemen. Het duurde tot zes minuten voor tijd, voordat de beslissing viel. Het was opnieuw Bero die scoorde. Na een bal van Dasa kreeg hij hem goed mee en schoot hij hem prima binnen.

Bero beslist het duel met de 0-2. Foto: Omroep Gelderland

Vitesse mocht de Slowaak dus zeer dankbaar zijn. Door de overwinning klimmen de Arnhemmers naar plek drie in de eredivisie. Concurrent Feyenoord, dat nu vierde staat, komt morgen (zondag) nog in actie.

Lees, voor een uitgebreid verslag, ons liveblog.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
ALMELO GEMEENTE ALMELO
Deel dit artikel: