Overvaller met mes in Geldermalsen

GELDERMALSEN - Een man bedreigt personeel van supermarkt Albert Heijn aan Achter ’t Veer in Geldermalsen met een mes. Dit gebeurt op maandagavond 28 december. De politie zoekt de overvaller.

De overval vindt plaats omstreeks 19.00 uur. De man stormt de supermarkt binnen en roept dat hij geld wil. Om te laten zien dat hij het meent, zwaait de man met een mes.

De caissière geeft hem een klein bedrag uit de kassalade. De overvaller gaat er daarna vandoor.

Hulp van politiehond

Meerdere eenheden gaan meteen naar de overvaller op zoek. Ze worden geholpen door een politiehelikopter en een politiehond, maar de zoekactie moet worden gestaakt.

Spullen gevonden

Toch is de actie niet helemaal zonder succes, want de politiehond stuit op enkele spullen. In het Lingepark iets verderop vindt de hond een zwarte jas, een spijkerbroek en een paar schoenen. De politie denkt dat ze van de overvaller zijn.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Signalement

De politie is op zoek naar een blanke man van naar schatting 20 jaar oud. Hij is ongeveer 1 meter 85 lang en droeg tijdens de overval een zwarte jas met capuchon, een mondkapje, een blauwe spijkerbroek en bruine schoenen met een witte zool.

Kun je de politie helpen deze zaak op te lossen? Herken je bijvoorbeeld de kledingstukken of de schoenen? Geef jouw informatie door via 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2020613620. Je kunt ook dit tipformulier van de politie invullen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: