Moeilijke tijd voor zwembad De Schaek, Sonja verrast ze met een kerstboom

TWELLO - De coronacrisis raakt vrijwel iedereen. Zo ook de sportaccommodaties in onze provincie. Zwembad De Schaek in Twello moest dicht, mocht weer open, moest wéér dicht en mocht toen weer open. Medewerkster Cynthia Waggeveld besloot haar collega's wat op te fleuren.

Ze stuurde een berichtje naar Omroep Gelderland voor de kerstbomenactie. "Een fleurige kerstboom in onze hal zou mijn collega's en de bezoekers goed doen", legt ze uit. Presentatrice Sonja Booms kwam de boom brengen. Cynthia kon er helaas niet bij zijn. "Ik zit in quarantaine helaas. Net als veertien andere collega's."

Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.

Naast de verplichte sluiting, moesten ook veel medewerkers in quarantaine of raakten zelfs besmet. "Dat is erg lastig", vertelt zwembad-directeur Lugo Schoonman. "Het is een lastige tijd hier, met corona."

De coronacrisis maakt impact op het personeel. "Ik werk hier nu al bijna veertig jaar. Het is een lastig virus om buiten te houden. Er komen veel mensen op onze accommodatie."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!