Agnetha's leven is niet altijd makkelijk, 'maar ze is de liefste buurvrouw'

TIEL - Buren heb je niet voor het kiezen. Je kan pech hebben of juist heel veel geluk. Agnetha van Zoelen uit Tiel is de liefste buurvrouw die er is, althans als je het aan Chantal Reuser vraagt. Maar achter die liefde schuilt meer.

Inmiddels heeft Chantal haar buurvrouw 'in de steek gelaten' door te verhuizen. Maar ze wilde haar nog wel verrassen. Daarom gaf ze Agnetha op voor de kerstbomenactie van Omroep Gelderland. "Ze is alleenstaande moeder en heeft het financieel best wel zwaar gehad. En ze heeft het privé ook wel moelijk, dus daarom wilde ik haar verrassen", vertelt Chantal. Presentator André Kuiper kwam de boom brengen.

Bekijk de video, de tekst gaat eronder verder:

Chantal en Agnetha hebben een goede band. "Als er wat was, kon ik altijd aankloppen. Van de week greep ik mis met de koffie en dacht ik: waar is ze nou?!" legt Agnetha uit.

In de kerstversierwagen is het moeilijk een keuze maken voor de allerliefste buurvrouw. Ze maakt een mix van allerlei kleuren. "Speciaal voor mijn dochter en moeder." Met haar moeder gaat het niet zo goed. "Ze gaat best wel een zwarte tijd tegemoet. Maar je moet wel positief blijven, dus daarom ook een kleur voor mijn moeder."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!