Feestgangers bijeen onder viaduct in Arnhem: elf bonnen uitgeschreven

ARNHEM - De politie heeft vrijdagavond in Arnhem-Noord een illegaal feest beëindigd. Zo'n twintig personen hadden zich verzameld in een viaduct onder de A12.

Volgens de politie was het feest in de buurt van de Waterbergseweg. Een aantal feestgangers rende bij het zien van de politie het bos in. Uiteindelijk zijn er elf boetes uitgeschreven.

Volgens politiewoordvoerder Sven Strijbosch waren het vooral twintigers uit de omgeving van Arnhem. In de tunnel stonden geluids- en lichtinstallaties.

'Ga dansen in je hoofd'

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft geen goed woord over voor de feestgangers. "Stop sluiproutes zoeken onder viaducten langs snelwegen! Nu een uurtje technopuls stelen = het echte feestelijke leven kilometers verder weg duwen. Slecht ook voor je maatjes. Face reality, ga dansen in je hoofd, train je lichaam en raak ready voor postcorona, als de nieuwe tijd begint", schrijft hij op Facebook.

Vorig weekend maakte de politie ook al een einde aan een illegaal feest bij een snelweg. Zeker vijftien personen hadden zich toen verzameld in een tunnelbuis van een viaduct over de A50 in Heerde.

Zie ook: Politie beëindigt illegaal feest op verborgen plek boven A50 bij Heerde

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
ARNHEM GEMEENTE ARNHEM
Deel dit artikel: