Nieuws

Gemeenteraad Scherpenzeel in gesprek over rapport Frissen

De tijdelijke vergaderzaal van de gemeenteraad van Scherpenzeel in het KulturhusBreehoek
De tijdelijke vergaderzaal van de gemeenteraad van Scherpenzeel in het KulturhusBreehoek © Twitter Gemeente Scherpenzeel
SCHERPENZEEL - De gemeenteraad, het college en de opstellers van het rapport gaan woensdag 9 december in gesprek tijdens een extra raadsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst is er allereerst ruimte voor vragen en toelichting op de inhoud van het rapport. Ook gaan de gemeenteraad en het college in gesprek over de conclusies en aanbevelingen. De bijeenkomst is live te volgen via de website van de gemeente Scherpenzeel.

Live-meekijken met gesprek over rapport Frissen

Donderdag werd het rapport van de commissie-Frissen overhandigd aan de waarnemend-voorzitter van de raad, Maarten Zwankhuizen. In rapport staan de resultaten van het onderzoek naar de bestuurlijke gebeurtenissen rond de door de provincie Gelderland beoogde fusie van Scherpenzeel met Barneveld. De gemeenteraad en het college gaan hierover uitgebreid in gesprek met de opstellers en met elkaar tijdens de raadsbijeenkomst op 9 december. Inwoners kunnen deze bijeenkomst volgen via een livestream. De link hiervoor is te vinden op de website van de gemeente www.scherpenzeel.nl.

Vervolgstappen

Afhankelijk van de besprekingen op woensdag 9 december komt het onderwerp op de agenda van de raadsvergadering op 17 december. Op 18 december gaat een afvaardiging van de gemeenteraad in gesprek met de Commissaris van de Koning om verder te praten over de kwestie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!