Gelderse schoonmakers in prijzen bij brancheverkiezingen

Gelderse schoonmakers zijn donderdag in de prijzen gevallen bij verkiezingen van hun brancheplatform. Als schoonmaakteam van het jaar kwam Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé uit de Achterhoek uit de bus. Glazenwasser van het jaar werd Rick Ponsteen.

De ouderenzorgorganisatie heeft oog voor hygiëne en kwaliteit volgens de jury en getuigt van beroepstrots. De jury keek naar werkwijze, communicatie onderling, middelen die worden gebruikt en hoe het team geschoold is. Daarnaast is het team gastvrij en cliëntgericht. Veel cliënten genoten ervan dat tijdens de coronabeperkingen zij toch het dagelijks contact met de vaste schoonmaakmedewerker konden hebben.

Glazenwasser van het Jaar werd Rick Ponsteen van SMB Willems uit Arnhem. Rick beschikt volgens de jury over toonaangevende kennis en een goede werkhouding. Hij heeft vak- en veiligheidskennis en heeft zijn blik op de toekomst volgens de jury.

"Ik zat de hele dag in spanning en het was fijn om te horen dat ik heb gewonnen. Ik heb vandaag honderden berichtjes gehad met felicitaties", laat Ponsteen weten. Ponsteen vertelde Omroep Gelderland eerder al hoe je een raam streeploos schoonmaakt.

Dit jaar werd voor het eerst de prijs voor Glazenwasser van het Jaar uitgereikt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: