'Wat leuk!', Martien Meiland is meest irritante BN'er in een reclame

HENGELO - Martien Meiland is door de kijkers van het tv-programma Radar uitgeroepen tot irritantste BN'er in een reclame.

Meiland kreeg 45 procent van de stemmen. Daarmee liet hij zijn concurrenten Andy van der Meijde en Paul Haenen ver achter zich.

De in Hengelo wonende realityster en presentator nam de Loden Leeuw in ontvangst van Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg. Meiland: "Wat leuk! Fantastisch. Ik vind het een hele eer om hem in ontvangst van je te nemen."

Hoge stemmetje en drukke gebaren

Radar-kijkers die op Meiland hadden gestemd vonden het vooral irritant dat de reclame op een avond veel te vaak te zien is. "Hij zit zo langzamerhand in elk reclameblok met zijn hoge stemmetje en drukke gebaren."

Ook het zinnetje aan het eind van de commercial "bingo, bingo, bingo" wekt volgens Hertsenberg bij veel kijkers ergernis. Meiland lijkt dat maar vreemd te vinden: "Want het is net als wijnen, wijnen, wijnen."

Martien Meiland deert de kritiek niet en is vooral blij dat hij opnieuw wat wint: "Ik ben zo blij met deze prijs. Hij komt naast de Televizier-ring te staan."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
HENGELO GEMEENTE BRONCKHORST
Deel dit artikel: