Verdachte (18) van dodelijke aanrijding Wijchen werkte als pakketbezorger

WIJCHEN - De 18-jarige automobilist die dinsdagavond is aangehouden omdat hij een 42-jarige man uit Wijchen zou hebben doodgereden, was aan het werk als pakketbezorger. Dat bevestigt de politie.

In de buurt ging al het gerucht rond dat de verdachte pakketbezorger was. Voor welk bedrijf hij werkzaam was, is niet bekend. De man zit nog vast.

Klemgereden

De aanrijding gebeurde iets na 19.30 uur aan De Ververt. Aanleiding was een ruzie met het 42-jarige slachtoffer over de snelheid waarmee het busje door de wijk reed.

Zie ook: Aangehouden man om doodrijden Wijchenaar is 18-jarige man uit Woerden

De bestuurder ging er na de aanrijding vandoor. Hij werd later op de avond door een motoragent in Beuningen gezien, waarna de politie hem klemreed en arresteerde.

Getuigen gezocht

De politie kan nog geen duidelijkheid geven over de geruchten dat de man tweemaal over het slachtoffer zou zijn gereden. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden opgeroepen om zich alsnog te melden.

De bestuurder uit Woerden wordt nog verhoord door de politie. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bloemen en kaarsen

Het ongeluk heeft een grote schok veroorzaakt in de Wijchense woonwijk. Op de plaats van de aanrijding aan De Ververt zijn veel bloemen gelegd en kaarsen aangestoken.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
WIJCHEN ONGELUK PAKKETBEZORGER GEMEENTE WIJCHEN
Deel dit artikel: