Duurzaamste huis van Nederland staat in Hengelo

HENGELO - De winnaars van de verkiezing van het 'Duurzaamste Huis van Nederland 2020' zijn bekend. In de categorie 'Woningen na 2000, groter dan 175m²' koos de jury voor de nul-op-de-meter woning van Martijn Bos en Quirine Dekker uit Hengelo. Daadwerkelijk energieneutraal, volgens Martijn. "Dat resultaat werkt aanstekelijk en daagt uit om meer te doen.'

Deze koplopers in duurzaamheid laten stuk voor stuk zien wat er mogelijk is, of je nu een oude of nieuwe woning hebt. In zes woningcategorieën is door een deskundige jury elk een winnaar gekozen.

Op vrijdagavond 27 november om 20:00 uur presenteert Hella van der Wijst het allereerste Nationaal Duurzaamheidscafé. Deze avond staat in het teken van duurzaam wonen: nu én in de toekomst. Tijdens deze feestelijke online-uitzending gaat Hella in gesprek met de winnende huiseigenaren.

Meer informatie over de verkiezing, de winnaars en het Nationaal Duurzaamheidscafé is te vinden op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
RADIO IDEAAL HENGELO GEMEENTE BRONCKHORST
Deel dit artikel: