Nijmeegse volkszanger René Le Blanc gaat optreden in de Ziggo Dome

NIJMEGEN - René Le Blanc en andere deelnemers van het SBS6-programma Ik geloof in mij gaan optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit maakte Wilfred Genee woensdagochtend bekend in zijn show op Radio Veronica. Le Blanc en de andere deelnemers gaan op 12 december zingen voor een select groepje gelukkige fans.

René de Wit, zoals zijn echte naam luidt, is op de vrijdagavond een opvallende verschijning op tv. Met zijn zwartgeverfde haardos en overhemd met hoge boord – de bovenste knoopjes los – vertelt hij vastberaden dat hij de status van A-artiest wil hebben. “Waarom? Omdat ik dat gewoon verdien.”

De Nijmeegse volkszanger en een van de zangers uit het programma was te gast in de uitzending van Wilfred Genee en werd via een telefoontje verrast door de Ziggo Dome. Behalve Le Blanc geven ook Rutger van Barneveld, Dario, Johan Kettenburg, Dave van Well, Wally Mckey en Gio een optreden op 12 december dit jaar. 

Over de kaartverkoop wordt de aankomende dagen meer bekendgemaakt. 

René Le Blanc werd in 2013 ook al gevolgd door TV Gelderland in het gelijknamige programma Ik geloof in mij:

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: