Creatieve sinterklaasactie Tafelronde Nunspeet

Tafelronde 156 blijft zich inzetten voor het goede. Daarvoor zorgen enkele commissies die geld inzamelen. Maar ook hier wordt men beperkt door corona. Maar ook komen creatieve ideeën boven drijven en wil men rond sinterklaas toch in actie komen.

De fundraise commissie werd benaderd door een bedrijf om voor hen een videoboodschap te maken dat kan dienen als alternatief op de huisbezoeken. Het idee werd graag overgenomen. Via een link op de website van de Tafelronde kunnen mensen nu een formulier invullen en aangeven wat er zoal is gebeurd dit jaar en daarmee Sinterklaas een inkijkje geven (net als het traditionele grote boek van de heiligman).

Tafelronde 156 heeft goede contacten met Sinterklaas en verzorgt het vervolg……De kosten voor deze opnames zijn 30 euro  per gezin, ongeacht het aantal kinderen. De filmpjes duren ongeveer 3 á 4 minuten. De opbrengst gaat dit jaar onder andere naar verborgen armoede in Nunspeet.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
RTV NUNSPEET NUNSPEET
Deel dit artikel: