Luuk's Tripel is klaar om gedronken te worden

GROESBEEK - Op zaterdagavond 20 juni kwam Luuk op 18-jarige leeftijd om het leven door een noodlottig ongeval op de Cranenburgsestraat in Groesbeek. Ter nagedachtenis aan Luuk is een speciaal bier gebrouwen met als motto: 'En bierekekke vol liefde, nog enne – da’s onnut'.

Groesbeekse horeca

In week 51, vlak voor kerst, worden de eerste bestellingen geleverd aan zeven Groesbeekse horecabedrijven en een horecabedrijf in Duitsland. Hopelijk kunnen gasten tijdens de kerst weer genieten van een heerlijk biertje in de horeca.

Begin september werd begonnen met het brouwen van dit speciaal biertje met een alcoholpercentage van 8,2 procent. In totaal zijn er nu 3.600 flesjes van Luuk’s Tripel gebrouwen. Na de kerst zullen 2000 flesjes Luuk’s Tripel worden uitgeleverd aan de bestellingen die bij het bekendmaken van het speciaal brouwsel spontaan zijn besteld.

Opbrengst gedeeltelijk voor KIKA

Beide brouwers Arnoud Boonstra en Roland Boschman bekijken de mogelijkheid of het Luuk’s Trippel in hun assortiment opgenomen kan worden. Een flesje Luuk’s Tripel wordt verkocht voor 2,50 euro waarvan 1,50 ten goede komt aan Kika.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
GROESBEEK GEMEENTE BERG EN DAL
Deel dit artikel: