Nieuws

Pop-up Festival verrast publiek in Ede

EDE - De straten van Ede zijn vanaf woensdag het podium voor het Pop-up Festival.
Vanuit het niets wordt publiek op verschillende plekken in de stad verrast met theater, muziek en exposities.
'Het is bedoeld om op een heel verrassende manier het publiek te bereiken, een publiek dat normaal gesproken niet direct met kunst in aanraking hoeft te komen', zegt artistiek leider Arno Setz
Pop Ups zijn de trend
De optredens zijn rond de Kop van de Parkweg en het station Ede-Wageningen. Als eerste is het de beurt aan ouderengroep Opella die de interactie met het publiek zal aangaan. Verder zijn er door de week heen onder meer optredens van het Edes Orkest, Momo theaterwerkplaats en Valley Voices Vocal.
Interview met artistiek leider Arno Setz
  Aan mij zal het niet liggen
'Het is bedoeld om op een heel verrassende manier het publiek te bereiken, een publiek dat normaal gesproken niet direct met kunst in aanraking hoeft te komen', zegt artistiek leider Arno Setz. De optredens zijn rond de Kop van de Parkweg en het station Ede-Wageningen. Als eerste is het de beurt aan ouderengroep Opella die de interactie met het publiek zal aangaan. Verder zijn er door de week heen onder meer optredens van het Edes Orkest, Momo theaterwerkplaats en Valley Voices Vocal.
Interview met artistiek leider Arno Setz
Het beste optreden wordt beloond met de Pop-up Bokaal 2015. Een jury bepaalt wie de gelukkige winnaar wordt. De uitreiking is zaterdagavond in het SEC Theater.
Wilt u weten wat allemaal in de Edese straten te zien zal zijn, klik hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!