Nieuws

Groep mishandelt man (35) op straat in Arnhem

De politie zoekt nog vier verdachten.
De politie zoekt nog vier verdachten. © ANP
ARNHEM - Een 35-jarige man uit Arnhem is dinsdagavond toegetakeld door een groep van vijf personen. Hij was zijn hond aan het uitlaten toen hij tegen de grond werd geslagen en mishandeld, meldt de politie.
De man werd even na 21.30 uur tijdens zijn wandeling aangesproken door een nog onbekende man. Op de Fluitekruidstraat in de wijk Malburgen kwamen daar nog vier anderen bij, die het slachtoffer vervolgens mishandelden. Hij raakte daarbij gewond, maar ligt niet in het ziekenhuis.
Een 36-jarige man uit Utrecht kon door de politie direct worden aangehouden. Naar de vier andere verdachten wordt nog gezocht.

Aanleiding onduidelijk

Vorige maand kwam in Arnhem nog een 73-jarige man om nadat hij op straat was mishandeld door vijf jongeren. Volgens het Openbaar Ministerie ging het daarbij om een uit de hand gelopen pedojacht.
Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van de nieuwe mishandeling is. "We doen nog onderzoek en houden alle opties open", zegt een woordvoerder.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!