Vanuit de auto zwaaien naar Sinterklaas: 'Het is wel even wennen'

VORDEN - Sinterklaas is weer in het land. Na zijn aankomst in Zwalk ging hij snel het land in, al ging dat vanwege het coronavirus anders dan anders. In Vorden konden kinderen de goedheiligman begroeten in een drive thru.

Het was druk in de drive thru in Vorden. De tekst gaat verder onder de video.

“Het is wel even wennen. Het is anders dan voorgaande jaren”, zegt Sinterklaas, terwijl hij zwaait naar weer een auto die langs een heus pakjeshuis rijdt. “Wat leuk dat jullie er zijn! Ja, ik vind het zelf ook heel leuk dat ik er weer ben.”

Tekening

Ze mogen dan weliswaar niet op schoot, maar kinderen zijn niet minder blij met de komst van Sinterklaas. En ook niet minder zenuwachtig, zo is aan de hoofdjes in de auto te zien. “Ja, daar staat hij. Ik heb een tekening gemaakt en die ga ik hem geven”, zegt één van de kinderen.

De meeste kinderen waren er zeker van dat de Sint ook in coronatijd zou komen. “Hij komt elk jaar, dus ja, dan weet ik toch honderd procent zeker dat hij gewoon komt”, klinkt het.
 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Bronckhorst Vorden Nieuws
Deel dit artikel: