Nieuws

Overvaller tankstation Winterswijk schrok van klant

Overvaller tankstation Winterswijk schrok van klant.
Overvaller tankstation Winterswijk schrok van klant. © 112Achterhoek-nieuws.nl
WINTERSWIJK HUPPEL - De overvaller die maandagavond het BP-tankstation in Winterswijk overviel, schrok mogelijk zo hard van een aanwezige klant dat hij vluchtte. Bij de overval van de benzinepomp aan de Vredenseweg werd niets buitgemaakt.
"De man kwam binnen met een flink mes en riep om geld", aldus een woordvoerder van de politie. "Naast de medewerkster van het tankstation was er ook een klant aanwezig die tegen de overvaller begon te schreeuwen. Zo riep hij onder meer: 'Je bent niet goed wijs, opzouten, opdonderen'. De dader stapte daarop achteruit en is weggevlucht."
De dader heeft bij zijn daad niets buitgemaakt. De politie heeft dinsdag buurtonderzoek uitgevoerd in de wijk rondom het pompstation. "We hebben een aantal tips binnen gekregen, maar hebben nog niemand aangehouden", aldus de woordvoerder.
Volgens de politie droeg de overvaller een muts en een sjaal over zijn hoofd, waardoor alleen zijn bril met groot montuur te zien viel. De glazen van de bril waren volgens ooggetuigen beslagen. De man is tussen de 20 en 25 jaar, heeft een slank postuur en is tussen de 1,75 en 1,80 meter.