TERUGKIJKEN | Herdenking doodgeslagen Jan (73) in Arnhemse Spijkerkwartier

ARNHEM - In het Arnhemse Spijkerkwartier werd zaterdag een herdenking gehouden voor Jan, de 73-jarige Arnhemmer die eind vorige maand overleed na een mishandeling op straat. De herdenking was bij Omroep Gelderland live te volgen.

De fatale mishandeling deed landelijk veel stof opwaaien. Jan was oud-docent van de Titus Brandsmaschool in Velp. Oud-leerlingen organiseerden de herdenking, maar konden door corona geen stille tocht houden. In plaats daarvan verlichtten ze de Spijkerstraat en de Prins Hendrikstraat met kaarsen en lichtjes.

Ook de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch was bij de herdenking. Om 18.00 uur waren er twee minuten stilte. Wie graag ook wilde herdenken, werd gevraagd thuis een lichtje te branden.

Kijk hier de live-uitzending terug. De tekst gaat eronder verder

Jan uit Arnhem, die overleed nadat hij werd mishandeld in het Spijkerkwartier, is zaterdagavond herdacht met kaarsjes en twee minuten stilte.

Posted by Omroep Gelderland on Saturday, November 7, 2020

Verdachten vast

In verband met de dood van de oud-leraar zitten nog vier verdachten vast. Een van hen is een 18-jarige jongen uit Rozendaal. De anderen zijn minderjarig.

Zie ookTERUGKIJKEN | Herdenking doodgeslagen Jan (73) in Arnhemse Spijkerkwartier

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: