Nieuws

Politie speurt nog steeds naar doodsoorzaak dode op parkeerplaats A1

De doodsoorzaak van een 47-jarige Duitser die langs de A1 is gevonden, is nog niet bekend.
De doodsoorzaak van een 47-jarige Duitser die langs de A1 is gevonden, is nog niet bekend. © Luciano de Graaf
UGCHELEN - In het onderzoek naar de dode Duitser (47) die zondag in Ugchelen langs de A1 in een vrachtwagen is gevonden, zoekt de politie nog steeds naar de doodsoorzaak. De politie heeft vrijdag- op zaterdagnacht een passantenonderzoek gehouden. Dat heeft al korte getuigenverhoren opgeleverd die later worden uitgediept. De politie hoopt op nog meer getuigen.
De Duitse man lag in de cabine van een vrachtwagen op de parkeerplaats Bruggelen langs de snelweg en werd door voorbijgangers gevonden. 
Het passantenonderzoek is onderdeel van een grootschalig onderzoek dat is ingezet om onder andere de doodsoorzaak van de vrachtwagenchauffeur vast te stellen. De technische recherche en forensisch onderzoekers deden daar na de vondst al urenlang onderzoek naar. 
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben. Het team wil graag weten wie er in de periode tussen vrijdag 23 oktober 19.00 uur en zondagavond 25 oktober 21.30 uur op deze parkeerplaats is geweest, en of mensen iets opvallends hebben gezien, of mensen hebben gezien bij de vrachtwagen. 
Omdat de parkeerplaats ook bekend staat als plek waar mannen elkaar ontmoeten, kunnen mensen ook bellen met iemand van de politie die uit de LHBTIQ+ gemeenschap komt, het zogeheten team 'Roze in Blauw'.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!