Nieuws

Herdenking Jan via livestream te volgen

Jan overleed nadat hij 28 oktober 's nachts door een groep van zijn fiets werd getrapt.
Jan overleed nadat hij 28 oktober 's nachts door een groep van zijn fiets werd getrapt. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De herdenking voor Jan uit Arnhem, die overleed nadat hij werd mishandeld in het Spijkerkwartier, is rond 17:45 uur live te volgen op de website en in de app van Omroep Gelderland.
Oud-leerlingen van de vroegere docent (73) van de Titus Brandsmaschool in Velp kunnen vanwege corona geen stille tocht houden, maar willen de Spijkerstraat en de Prins Hendrikstraat verlichten met kaarsen en lichtjes. Dat gebeurt zaterdag tussen 17.30 en 18.30 uur. Om 18.00 uur is een minuut stilte. 

Corona-proof herdenken

Familie, vrienden, wijkbewoners en oud-leerlingen staan dan tijdens de herdenking op anderhalve meter van elkaar in beide straten. Wie graag ook wil herdenken wordt gevraagd om niet naar de herdenking in het Spijkerkkwartier te komen, maar thuis een lichtje te branden.
Na de tragische dood van de oud-leraar na de mishandeling van 28 oktober, zitten nog vier verdachten vast. Eén van hen is een 18-jarige jongen uit Rozendaal. De anderen zijn minderjarig.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!