Nieuws

Tannane terug bij Vitesse tegen FC Emmen

Oussama Tannane.
Oussama Tannane. © ANP
ARNHEM - Vitesse-sterspeler Oussama Tannane keert terug in de basis van de Arnhemse ploeg. In de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Emmen staat hij weer op de nummer 10-positie na het ontbreken door een schorsing en het coronavirus. Dat betekent dat Daan Huisman weer naar de bank gaat.
Maar er zijn meerdere wijzigingen op het middenveld. Ook Idrissa Touré verliest zijn basisplaats. Dat komt omdat Thomas Bruns ook helemaal is hersteld van het coronavirus. De Wierdenaar krijgt een plek naast Sondre Tronstad en Tannane. Matus Bero stond vrijdag na een blessure wel weer op het trainingsveld, maar de wedstrijd tegen Emmen komt te vroeg voor de Slowaak.
Tekst gaat verder na de video:
Wint Vitesse ook zomaar even van Emmen?
Verder keert Maximilian Wittek terug na een blessure. Vorige week stond Million Manhoef nog linksback in de uitwedstrijd tegen Willem II. Voorin lijkt trainer Thomas Letsch weer gewoon voor het duo Openda en Broja te gaan, maar op de training experimenteerde hij ook met de aanvallers Thomas Buitink en Oussama Darfalou. 
Vermoedelijke opstelling: Pasveer, Doekhi, Bazoer, Rasmussen; Dasa, Bruns, Tannane, Tronstad, Wittek; Openda en Broja.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!