Nieuws

Nog een keertje kunnen de bewoners van 's Koonings Jaght genieten van de buitensoos

Laatste buitensoos op 's Koonings Jaght.
Laatste buitensoos op 's Koonings Jaght. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Al sinds het begin van de corona-uitbraak bezorgen de medewerkers van 's Koonings Jaght in Arnhem de bewoners een gezellige avond. Door de lockdown kon de wekelijkse muzikale soos niet meer doorgaan. Maar de mensen van de afdeling Recreatie bedachten daarop de Rijdende Soos.
Inmiddels zijn de medewerkers 27 weken lang elke woensdagavond langs alle huizen op het terrein gereden. Met een discjockey op een kar en de medewerkers elke week verkleed in een wisselend thema bezochten ze de bewoners, die 'achter de heg' werden getrakteerd op een swingend optreden, inclusief hapje en drankje.
Wil je weten hoe de buitensoos eruitziet, kijk dan de video. De tekst gaat eronder verder.
Laatste buitensoos op 's Koonings Jaght
Deze woensdag is het de laatste keer dat de medewerkers in actie komen. Dit laatste optreden voor de winterstop is gekoppeld aan een fundraisingsactie.
De ouders en vertegenwoordigers van de bewoners met een beperking, wordt gevraagd om een bijdrage te leveren om de winterperiode extra aan te kleden met lampjes, kerstbomen en andere winterse zaken. Onder het motto 'bezorg onze bewoners een kleurrijke winter'.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!