VLOG | De vriend van Esther heeft corona, dat maakt samenleven lastig

ARNHEM - Iedereen wil er alles aan doen om het niet te krijgen: corona. Maar wat als jij, je partner of een ander gezinslid of huisgenoot het virus krijgt? Steeds meer mensen zitten thuis in quarantaine. Zo ook onze verslaggever Esther Hendriks.

Haar vriend Thomas is positief getest op corona. En opeens ziet ze zichzelf genoodzaakt tenminste tien dagen thuis te blijven en afstand van elkaar te houden. Hoe gaan ze dat oplossen in een tweekamerappartement?

Bekijk hieronder een stuk uit de vlog

Gelukkig heeft Thomas lichte klachten en is hij niet heel erg ziek, maar Esther wil het liever niet krijgen en dus komen ze in een situatie terecht waar heel veel mensen momenteel in verkeren. Hoe ga je daar mee om? Waar loop je tegenaan? 

Het is natuurlijk niets in vergelijking met mensen die doodziek zijn of heel hard moeten werken in de zorg, maar het is wel een uitdaging. Esther legt haar ervaringen en dagelijkse worstelingen vast in een vlog. Hieronder kun je die bekijken.

In welke situatie zit jij? En welke impact heeft het op jouw dagelijkse leven? Laat het ons weten. Dat kan door een reactie onder de video of via een mailtje naar ehendriks@gld.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem RegioTV Tiel Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: