Verrassing voor 12-jarige ambassadeur Stichting Opkikker

ZEVENAAR - De 12-jarige Jesper uit Zevenaar heeft jeugdreuma. Dit jaar zet hij zich, samen met zijn zusje, voor het eerst in als ambassadeur voor de Stichting Opkikker. En zondag wachtte Jesper daarom een verrassing.

Die stichting organiseert bijzondere dagjes uit voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Maar door de corona kan dat niet. Maar daar is iets op gevonden. En dat werd vanmiddag een aangename verrassing voor Jesper. Letterlijk een opkikker voor Jesper. Uit handen van Peter de Wijs van de Stichting Opkikker krijgt Jesper een verrassingspakket.

Kijk naar Jesper en zijn verrassing. De tekst gaat eronder verder

Popcorn

Met daarin spelletjes, popcorn, slingers en een bon voor de bioscoopfilm online. Daarmee kan Jesper samen met zijn zusje Feije en pa en ma een dagje uit thuis nabootsen. Want een eerder gepland dagje uit viel in het water door corona. "Dit is al twee keer nu gebeurd dat we het moesten afzeggen", zegt Peter de Wijs.

Lintje

Maar er is nog een verrassing. Omdat Jesper en zijn zusje zich dit jaar voor het eerst als ambassadeur van de Stichting Opkikker inzetten, krijgen ze een lintje. "Dat is leuk", zegt Jepsers' zus Feije. "Ik wist niet dat jullie zouden komen, dat was al een hele verrassing", zegt Jesper, " en dat ik dit ook nog krijg, super."

 

 

 

 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Zevenaar Zevenaar Nieuws
Deel dit artikel: