Drie minderjarigen opgepakt voor mishandeling Wezep

WEZEP - Na een vechtpartij aan de Nieuwlandsweg in Wezep 4 oktober, heeft de politie donderdagochtend 3 minderjarigen uit Hattemerbroek (17), Wezep (17) en Elburg (16) opgepakt.

De drie kwamen volgens de politie als mogelijke daders naar voren uit onderzoek door de recherche naar een groepsmishandeling in Wezep.

Volgens politiewoordvoerder Ellen Prummel in dagblad De Stentor daags na de vechtpartij, fietsten een toevallig passerende man en vrouw om half twee 's nachts een groep jongeren bij winkelcentrum Meidoornplein, toen zij werden uitgescholden door een groep jongeren.

De man en vrouw fietsten door, maar werden op de Nieuwlandsweg ingehaald door drie jongeren op een scooter. Daarna kreeg de man een aantal klappen. Toen buurtbewoners naar buiten kwamen, gingen de jongeren er vandoor, stelde de politiewoordvoerder. De vrouw bleef ongedeerd.

Alle drie de opgepakte minderjarigen zijn verhoord en mogen zich binnenkort voor de rechter verantwoorden wegens openlijke geweldpleging.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Oldebroek Wezep Nieuws
Deel dit artikel: