Inbraak in tankstation mislukt, maar wie waren het?

NIJKERKERVEEN - In Nijkerkerveen is midden in de nacht een inbraakpoging in een tankstation aan de Amersfoortseweg.

Het is 18 september. Rond 4.20 uur rijdt deze auto het terrein van het tankstation op. Drie inzittenden stappen uit. Twee van hen halen uit de kofferbak een grote witte zak.

Een van de mannen probeert met een moker een ruit van het tankstation te vernielen. Het lukt het geboefte niet om binnen te komen, na een minuut geven de drie het op.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Met hoge snelheid rijdt de bestuurder weg.

De politie denkt dat het een Audi A3 is. Die verdwijnt via de Amersfoortseweg in de richting van Amersfoort. Daarna ontbreekt ieder spoor.

De verdachten lijken dezelfde kleding te dragen, donkere pakken met reflecterende strepen op armen en benen. "Het lijkt te gaan om regenpakken die onder andere verkocht worden bij de Hema", zegt politiewoordvoerder Sven Strijbosch.

Kun je de politie helpen deze zaak op te lossen? Ga dan naar de website van de politie en vul dit tipformulier in. Je mag ook bellen (0800-6070 of 0800-7000). Draai het tweede nummer als je anoniem wenst te blijven. Het zaaknummer is: 2020443573.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijkerk Bureau GLD Justitie Politie
Deel dit artikel: