Nieuws

Achterhoeks wielertalent Pepijn Reinderink naar opleidingsteam Sunweb

© Pepijn Reinderink/Facebook
RUURLO - Team Sunweb staat bekend om het vroeg brengen van jonge wielertalenten. En wellicht wordt Pepijn Reinderink de volgende.
De 18-jarige wielrenner uit Ruurlo heeft een contract afgedwongen bij het opleidingsteam van Sunbweb. Dennis Rondeel van wieler- en skeelervereniging De Stofwolk, waar Pepijn lid van is, is blij met de overstap. "Vanzelfsprekend zijn we hier als club enorm trots op. Mooi voor onze trainers, maar in de eerste plaats is het uiteraard een fantastische prestatie van Pepijn."
Het wordt een grote stap voor de jonge Achterhoeker. Om de overstap te maken naar de profs verkast hij binnenkort naar Sittard, waar de ploeg een speciale campus heeft voor talenten. Om van daaruit te kunnen trainen in de Limburgse heuvels.
Bij Sunweb rijden al twee andere Gelderse talenten: Joris Nieuwenhuis uit Zelhem, die de Tour de France uitreed en afgelopen zondag derde werd in Parijs-Tours. En Thymen Arensman uit Deil, de afgelopen zomer begon bij de ploeg.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!