Nieuws

Geweldig nieuws voor Ilona, geld is bijeen voor levensreddende operatie

Geweldig nieuws voor Ilona, geld is bijeen voor levensreddende operatie .
Geweldig nieuws voor Ilona, geld is bijeen voor levensreddende operatie . © Omroep Gelderland
HUISSEN - Het geld is bijeen om Ilona uit Huissen een levensreddende operatie in Spanje te laten ondergaan. Er was een crowdfunding voor haar opgezet. De benodigde 130.000 euro werd daarbij opgehaald.
Op 20 oktober reizen ze af naar Barcelona waar de alleenstaande moeder met kinderen van 6 en 8 jaar oud, de 26e wordt geopereerd. "Daarna gaan we heel goed voor haar zorgen", belooft moeder Anja Spee. "We hopen dan een week of zes later terug te komen naar Nederland met een jonge vrouw die weer moeder kan zijn."

'Gammele nekwervels'

Haar dochter heeft 'gammele nekwervels', legt Anja nog eens uit. "Daardoor zakt haar schedel over haar ruggengraat heen en komt er van alles klem te zitten." Omdat dochter Ilona ook bindweefselproblematiek heeft, wordt deze operatie niet in Nederland gedaan en moet er worden uitgeweken naar Spanje. "We gaan ervoor", klinkt Anja hoopvol.
Beluister hier het radio-interview met moeder Anja Spee bij Gelderland Helpt.
Gelderland Helpt is een platform van Omroep Gelderland waarbij hulp gevraagd en gegeven wordt. Door middel van radio, tv, internet en social media geeft Gelderland Helpt bekendheid aan de vragen, oproepen of het aanbod van Gelderlanders.

Gelderland Helpt is te vinden op: