Nieuws

De kerstspullen staan in deze kringloopwinkel nu al klaar

Wie alvast wil snuffelen, kan nu terecht in Doetinchem.
Wie alvast wil snuffelen, kan nu terecht in Doetinchem. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Kringloopwinkel Aktief in Doetinchem zet dit jaar al vroeg de kerstspullen in de winkel. Normaal worden de kerstspullen pas vanaf 2 november verkocht, maar om de bezoekers zo veel mogelijk te spreiden is de verkoop nú al begonnen.
"Als we alles tegelijk gaan doen, komt er zo'n massa mensen op af, dus we willen het nu een beetje spreiden", zegt Helma Korts van Kringloop Aktief. "Mensen krijgen langer de tijd om hun kerstspullen te kopen."
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Vroeger dan ooit: in deze kringloopwinkel staan de kerstspullen nú al klaar

Steeds vollere winkel

De kringloopwinkel heeft de afgelopen tijd al veel kerstspullen verzameld en gesorteerd. De komende weken zal de winkel steeds voller komen te liggen met kerstspullen. "We vullen elke dag aan", zegt Korts. "Daar ga ik zo meteen alweer mee beginnen."
Toch is de periode in aanloop naar kerst voor de medewerkers van de kringloopwinkel dit jaar anders dan anders. "Normaal hebben we altijd een kerstmarkt en dat is altijd een hele happening", vertelt Korts. "We zorgen voor hapjes, warme chocolademelk en erwtensoep, maar dat kun je nu allemaal niet doen. Dat vind ik wel heel jammer."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!