Slang duikt op in Arnhemse woonkamer en laat zich niet vangen

ARNHEM - Voor de een de schrik van zijn leven, voor de ander wellicht een stoer verhaal: een slang die plotseling opduikt in je woonkamer. Het overkwam een vrouw uit Arnhem donderdagavond.

Terwijl ze op de bank zat, kroop er ineens een slang onder de vensterbank vandaan de woonkamer in. De vrouw belde direct de politie, die vaststelde dat het ging om een ongevaarlijke rattenslag.

Lekker muisje

Maar voordat de dierenambulance er was, ging de slang er weer vandoor. Ondertussen wist de politie de eigenaar te achterhalen. De eigenaar woonde vlakbij en kwam ook helpen zijn slang te vangen.

Dat bleek een hele opgave, want zelfs een 'lekker muisje' wist de slang niet te bekoren. Hij bleef zich verstoppen onder de vensterbank.

Zoektocht gestaakt

De politie heeft de zoektocht uiteindelijk gestaakt. De eigenaar en de meldster zijn tot in de late uurtjes nog bezig geweest. Of de slang uiteindelijk gevangen is, is nog niet bekend.

"Dit maken we niet elke dag mee", schrijft de politie. "Vrijdag weten we meer."

UPDATE 2: Voorlopig geen succes, eigenaar en melder blijven nog even proberen. Morgen weten we meer! UPDATE: We hebben...

Posted by Politie Arnhem-Zuid on Thursday, October 8, 2020

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: