Moet je naar Zutphen deze week? Let op! Er zijn wegwerkzaamheden

ZUTPHEN - Wie de komende dagen en volgende week naar Zutphen wil moet rekening houden met een aantal omleidingen. Niet alleen ligt de Oude IJsselbrug er dit weekend uit, ook tussen Voorst en Zutphen is de weg twee keer vijf dagen afgesloten.

Aan de Oude IJsselbrug voert de gemeente dit weekend onderhoudswerkzaamheden uit. Hierdoor moet je tussen zaterdag 12.00 uur en zondag 16.00 uur omrijden via de nieuwe IJsselbrug.

Nog meer wegwerkzaamheden in de buurt

Ook voor treinreizigers heeft dit onderhoud gevolgen: tussen zaterdag 17 oktober en zondag 25 oktober rijden er bussen in plaats van treinen tussen Zutphen en Dieren. Voor fietsers en voetgangers blijft de oude IJsselbrug wel gewoon open. 

Na het weekend wordt er net iets buiten Zutphen ook twee weken aan de weg gewerkt. Zowel komende maandag tot en met vrijdag, als de week erop, is de weg tussen Empe en de Hoven afgesloten. De Provincie Gelderland vervangt in die periode het asfalt. 

Voor fietsers hebben de werkzaamheden aan de Weg naar Voorst geen gevolgen. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Zutphen Zutphen Nieuws
Deel dit artikel: