Gloednieuwe televisie verdwijnt uit Zetten

ZETTEN - Een brutale dief steelt een televisie uit een portiek. Dit gebeurt in Zetten.

Voor deze diefstal moeten we terug naar dinsdag 21 april. Een witte bestelbus stopt rond 14.00 uur in de Wageningsestraat.

Niet veel later loopt deze man naar de voordeur toe en neemt de gloednieuwe televisie mee, die nog in de verpakking zit. Rond datzelfde tijdstip wordt nog een man op het terrein gezien.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

Behalve de man die de televisie meeneemt, is er nog een man gezien, legt Jennifer Schoorlemmer van de politie uit. "Hij heeft een blanke huidskleur, donker haar, een hoog voorhoofd, een spitse neus en een gezet postuur. Hij droeg een donkere trui met een rood/oranje gekleurde streep. Hij had een donkere broek aan met op elke pijp een embleem."

De politie hoopt dat mensen zich de witte bestelbus herinneren die op 21 april rond 14.00 uur in de buurt van de Wageningsestraat rondreed.

Bel 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) als jouw tip zou kunnen helpen deze zaak op te lossen. Het zaaknummer is 2020182029. Je mag ook dit tipformulier op politie.nl invullen.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: