Brandweer voorkomt dat autobrand overslaat naar huis in Tiel

TIEL - Op de oprit van een hoekwoning in Tiel is in de nacht van zondag op maandag een auto uitgebrand. Door de hitte en hoge vlammen sprongen meerdere ramen van het huis en dreigde het vuur naar binnen te slaan.

De brand aan de F. J. Ebbensstraat werd rond 0.45 uur gemeld. Toen de brandweer arriveerde, stond de wagen volledig in lichterlaaie. Het voertuig was dan ook niet meer te redden. 

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder. 

De woning en garage liepen door de brand roetschade op. Een andere auto op het terrein kon op tijd worden weggereden. Omstanders vertelden dat ze vlak voor de brand een harde knal hadden gehoord. 

Knal 4 kilometer verderop

Een uur na de autobrand aan de F. J. Ebbensstraat werd aan De Kogge, zo'n 4 kilometer verderop, ook een harde knal gehoord. De politie sloot die straat daarna af en verrichtte uitgebreid onderzoek bij een woning. Naastgelegen huizen werden ontruimd. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. 

Zie ook: Woningen in Tiel ontruimd na harde knal

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Tiel RegioTV Tiel Tiel Brand Politie Nieuws
Deel dit artikel: