1st of June: sprankelende muziek om in weg te duiken

VELP - 1st of June, dat zijn Lavalu en Gerhardt. Ze ontmoeten elkaar op 1 juni 2013 en zouden die avond voor het eerst samenspelen. Dat eindigde in een staande ovatie.

Dus zijn ze dat vaker gaan doen en sindsdien spelen samen. Allebei brengen ze veel kwaliteit mee: Lavalu met haar klassiek georiënteerde pianospel en unieke stemgeluid en Gerhardt met zijn zingende gitaar en warme stem.

Op Podium Kabam zingen ze liefst drie liedjes:

Kijk en luister.

1st of June - Only You

Lavalu - Midair

Gerhardt - Edge of Time

Nieuwe Gelderse muziek, dans of cabaret

In Podium Kabam krijgen Gelderse artiesten de kans nieuw werk te laten zien. Een podium waarmee ze via Omroep Gelderland op alle kanalen zichtbaar en hoorbaar worden. Op het podium komen niet alleen ruwe diamanten, maar ook artiesten die al een langere staat van dienst hebben. Nieuw werk waarmee ze willen knallen. Podium Kabam geeft ze een extra zetje.

In Podium Kabam zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien zoals dans, cabaret of comedy. Alle genres en alle leeftijden maken kans op een plek op het podium. Als het maar hartstikke goed is wat ze doen. Elke week wordt er een Podium Kabam-plaat gekozen. Deze wordt elke dag een aantal maal gedraaid op Radio Gelderland.

De clips zijn te zien op YouTube, via Radio Gelderland (kijkradio) en worden vanaf september elke donderdag uitgezonden om 17.20 uur op TV Gelderland.

Vele samenwerkingen

Het platform komt tot stand door samenwerking met Poppunt Gelderland, de Nieuwe Oost, en AMZAF Young Talent Festival. De opnames vinden plaats in de Basis in Nijmegen, het oude Doornroosje in Nijmegen en in Studio 26 in Velp. Podium Kabam wordt mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. 

Heb jij nieuw werk dat wel een podium kan gebruiken? Meld je dan aan via kabam@gld.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: