Nieuws

Start van masterclasses DOC+

DOC+
DOC+
Het talentontwikkelingstraject DOC+ organiseert zes openbare masterclasses in LUX Nijmegen op het gebied van documentaire. Op zaterdag 10 oktober wordt er afgetrapt met een masterclass filmplanontwikkeling van Gouden Kalf winnaar Joost Seelen.
Joost Seelen staat met zijn jarenlange ervaring als producent, regisseur en momenteel als filmcoach aan de basis van ontzettend veel Nederlandse Documentaires. Hij weet als geen ander hoe je een filmidee omvormt tot een overtuigend filmplan. In deze masterclass neemt hij je mee langs verschillende case studies van filmplannen die uitgroeiden tot succesvolle documentaires. Hij zal ook de bij DOC+ ingediende filmplannen bespreken. De focus van deze masterclass ligt op impactvolle storytelling.

Masterclasses

In totaal zijn er zes verschillende masterclasses. Hierin worden DOC+ projecten, waar mogelijk, door de docenten gebruikt als case study. De rest van de masterclasses zullen plaatsvinden in de periode van oktober 2020 tot mei 2021.

DOC+

DOC+ is een initiatief waar jonge filmtalenten de kans krijgen om een documentaire van 25 minuten te realiseren. Het traject is een samenwerking tussen Omroep Gelderland, Docwerk, Van Osch Films en DOCfeed.  
Voor meer informatie over DOC+ kun je kijken op de website https://www.docwerk.tv/docplus/ of neem contact op via glddoc@gld.nl of info@docwerk.tv.
Meer informatie en tickets voor de masterclasses vind je hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!