100 coronatests kwijt bij GGD Noord- en Oost Gelderland

ZELHEM - Honderd coronatests die dinsdag zijn afgenomen in Zelhem, zijn kwijtgeraakt. Dat bevestigt de GGD Noord- en Oost Gelderland zaterdag. Hoe dat precies kon gebeuren, is volgens een woordvoerder nog onduidelijk.

De tests zijn vermoedelijk op transport naar Duitsland of daar in een laboratorium zoekgeraakt. De GGD zegt de fout te betreuren en heeft alle betrokkenen ingelicht. "Iedereen heeft telefoon van ons gekregen. Het is uiteraard frustrerend voor deze mensen. Die zitten sinds de test van dinsdag uit voorzorg thuis en hebben nu nog steeds geen uitslag", aldus de woordvoerder.

Mensen die nog steeds klachten hebben, doen er verstandig aan zo snel mogelijk een nieuwe test te laten afnemen. De GGD heeft daarvoor dit weekend ruimte gemaakt in de teststraat in Apeldoorn. "De tests die we daar doen, gaan niet op transport en kunnen dus niet kwijtraken", aldus de woordvoerder.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Bronckhorst Zelhem Nieuws
Deel dit artikel: