Bruls geeft persconferentie over verscherpte coronamaatregelen

NIJMEGEN - De burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls, geeft vrijdagmiddag een persconferentie over de coronasituatie in zijn regio. Daarin licht hij de coronamaatregelen toe die gaan gelden in Veiligheidsregio Gelderland-Zuid.

Bruls, voorzitter van de veiligheidsregio, bevestigde donderdagavond dat zijn regio wordt toegevoegd aan de groep gebieden die als 'zorgelijk' wordt gezien. In de eerste lichting van zes veiligheidsregio's werden vorige week door het kabinet verscherpte horecaregels opgesteld. Ook mogen bijeenkomsten maximaal met 50 mensen worden gehouden.

Of dat voor Gelderland-Zuid ook gaat gelden en of er nog meer maatwerk aan de orde is, zal de burgemeester op het stadhuis van Nijmegen toelichten.

De uitleg van de voorzitter van de veiligheidsregio begint om 16.30 uur en is live te volgen via de app, de website, de Facebook- en YouTube-pagina van Omroep Gelderland.

Zie ook: Ik woon in een code oranje-gebied, wat betekent dat voor mij?

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Nieuws
Deel dit artikel: