Barreto opnieuw twijfelgeval bij NEC voor derby tegen De Graafschap

NIJMEGEN - NEC speelt zondag de lastige uitwedstrijd tegen De Graafschap. Edgar Barreto is opnieuw een groot vraagteken voor deze Gelderse derby.

De middenvelder verliet donderdag voortijdig de training en ontbrak vrijdag. "Het wordt kort dag voor zondag", verklaart trainer Rogier Meijer. "Hij heeft wat meer klachten gekregen gedurende de week. We moeten morgen zien of hij het gaat halen."

Sellouf terug

Ayman Sellouf ontbrak afgelopen zondag tegen Almere City vanwege een positieve coronatest. Hij is afgelopen week opnieuw getest en dat resultaat was negatief, dus Sellouf keert terug bij NEC. Maar niet als basisspeler.

Kevin Bukusu (foto) lijkt wel voor het eerst in de basis te staan zondag. Dat gaat dan ten koste van Cas Odenthal. Het lijkt erop dat de weer fitte Jonathan Okita als tweede spits de voorkeur krijgt boven Ole Romeny. En mogelijk speelt Gabriël Çulhacı op de plaats van Souffian El Karouani. Dirik Proper doet mee als Edgar Barreto het niet haalt zondag.

De laatste keer dat NEC op De Vijverberg tegen De Graafschap speelde, was in 2017. Toen werd het 1-3. De laatste wedstrijd tegen De Graafschap in Nijmegen is ruim een jaar geleden, toen werd het 1-1.

Vermoedelijke opstelling:

Alblas; van Rooij, van Eijden, Bukusu, El Karouani; Tavsan, Proper, Bruijn, van der Sluijs; Janga, Okita.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Nieuws
Deel dit artikel: