Wat vind jij: op de fiets naar je werk is een prachtig begin van de dag

ARNHEM - Het is vandaag nationale 'Fiets naar je Werk Dag'. Dé gelegenheid om de auto eens te laten staan en lekker sportief op je stalen ros te stappen. Maar sommigen doen dat iedere dag. Fiets jij vaak naar je werk?

'Fiets naar je Werk Dag' is in het leven geroepen omdat het gezond is en het ook goed is voor het milieu. Het kan zelfs het fileprobleem deels oplossen. Onze collega Nieke is vanmorgen ook op de fiets gestapt, om 02.00 uur vannacht.

Zie ook: Nieke stond wel héél vroeg op om naar haar werk te fietsen

Natuurlijk is fietsen gezond, en zijn er veel mensen die elke dag al op hun fiets naar hun werk gaan. Maar er zijn ook mensen die het niet kunnen vanwege de afstand, of omdat er geen faciliteiten op het werk zijn om je even om te kleden. Op deze nationale 'Fiets naar je Werk Dag' zijn wij dus benieuwd: Fiets jij regelmatig naar je werk? Laat het ons weten en stem! 

UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
 

 

 

Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Wat vind jij Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: