Ernstig ongeluk met camper en meerdere auto's op A1 bij Terschuur

TERSCHUUR - Op de A1 bij Terschuur is zaterdag einde van de ochtend een ernstig ongeval gebeurd. Door het bergen en uitgebreid onderzoek was er langdurig sprake van verkeershinder.

Rond 11:45 rukten de hulpdiensten massaal uit voor een botsing tussen meerdere personenauto's. Een camper is daar hard achterop gebotst, waardoor een inzittende zwaar letsel heeft opgelopen en langere tijd bekneld bleef zitten.

Rijstroken dicht

De brandweer heeft het slachtoffer uit het voertuig weten te halen. Er werden twee rijstroken afgesloten, die pas tegen 14.45 uur weer werden vrijgegeven. Toen stond er nog bijna een half uur file. Automobilisten vanuit het westen naar het oosten belandden in een lange file.

Ook in de andere richting gebeurde een ongeluk, even voorbij Barneveld richting Amersfoort. Dat leidde ook tot een file.

Een derde ongeluk op de A1, vanaf Apeldoorn-Zuid richting de Duitsland voor de afrit Voorst zorgde ook voor een file. De linkerrijstrook was daar een tijdje dicht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Barneveld Nieuws
Deel dit artikel: