NEC rekent op Barreto, Romeny valt uit op training

NIJMEGEN - NEC heeft weinig redenen om wijzigingen door te voeren in de succesformatie die knap met 3-1 won in Volendam. Routinier Edgar Barreto is een twijfelgeval, hij was vrijdag niet op de training.

NEC-trainer Rogier Meijer rekent erop dat Barreto er zondag thuis tegen Almere City bij is. Dat gaat dan ten koste van Dirk Proper. Trainer Rogier Meijer kiest opnieuw voor het 4-4-2 systeem waarin NEC de laatste twee wedstrijden won. De 18-jarige Joep van der Sluijs, die tegen Volendam voor het eerst in de basis stond, krijgt opnieuw de voorkeur links aan de buitenkant van het middenveld. 

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder. 

Ole Romeny moest vrijdag de training verlaten, hij klapte door zijn enkel. Jonathan Okita en de langdurig geblesseerde Mathias de Wolf trainden niet mee. "Ole kreeg een tik op zijn enkel,", zag  Meijer. "Maar we hebben morgen nog, we moeten even kijken hoe het zich ontwikkelt. Maar het zou zonde zijn als hij er niet bij kan zijn."

NEC verloor vorig jaar op eigen veld met 3-2 van Almere City, dat tweede staat in de eerste divisie met één punt meer dan NEC, de nummer zeven. Voormalig NEC'er Ryan Koolwijk is de spelverdeler bij Almere.

Vermoedelijke opstelling: 

Alblas; Van Rooij, Van Eijden, Odenthal, El Karouani; Tavsan, Barreto, Bruijn, Van der Sluijs; Janga, Romeny (?).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: